En liten veiviser:
Viktige C-date anmeldelser – en oversikt!

screenshot c-date

C-Date.no he en av de største plattformene for stilfull dating that he saves mot uncomplicated, erotiske forhold.

More than 380,000 norske kvinner og menn (i hovedsak allerede i et forhold) has reported separately in på C-date.no, og he regularly innom for å lete etter en partner.

It's free because it's rounded off and said - active communication costs from 365 kr./måned.

C-date anmeldelser på internett

På internett finnes det en rekke med folk som har spesialisert seg på å teste forskjellige datingportaler. Fra disse har det naturligvis kommet både det ene og det andre av C-date anmeldelser.

Ved siden av dette har diverse medier som f.eks. Wikipedia eller Dagbladet satt journalister på oppdrag å finne ut av om agenturer for sidesprang som C-date virkelig er verdt å prøve ut. Og disse guttene (og jentene) kom i sine C-date anmeldelser frem til den konklusjon at det er fullt ut mulig å være utro på nett, så lenge man legger litt innsats i det.

Her kan du lese vårt sammendrag av sitater som har kommer frem gjennom forskjellige C-date anmeldelser…
 


Wikipedia om C-date.no

Datingportalen ble kritisert i begynnelsen fordi man kunne tjene penger på å knuse hjerter, ødelegge ekteskap og ruinere familier. 

Etter egne beregninger (gjort 12/2012) har nettsiden C-date hatt rundt 12,45 millioner registrerte brukere over hele verden siden oppstart. Og med en Alexa Rank på 3.382 er C-date rangert til den største internettsiden på sitt felt.


C-date anmeldelse hos nettdating-eksperten.no

Siden høsten 2011 har nettstedet blitt utsatt for intensive og svært frekke annonser i presse og radio i hele det skandinaviske området. I løpet av de første månedene hadde rundt 175'000 nordmenn meldt seg inn på nettstedet.

Det spesielle med C-date er diskresjonen og den anonyme formidlingen. Gjennom dette føler spesielt kvinner seg trygge. .


dating-websites.no über C-Date

Du har kommet til riktig sted. Få kontakt med voksne mennesker som også er ute etter casual kontakter. Uforpliktende stevnemøter er casual date. C-date er den beste adressen til casual matchmaking.

Casual date gjør det mulig for voksne mennesker å få oppfylt ønsker om seksuell tilfredsstillelse. Og det beste er at det ikke finnes krav om forpliktelser.Hvis du nå fikk lyst til å teste ut C-date selv, kan du bare klikke på den store, grønne knappen. Pass på: Ikke bruk din vanlige e-postadresse når du melder deg inn på en side for nettdating, og i hvert fall ikke hvis det dreier som om utroskap!


icon
Anmeldelser og erfaringer med C-date.no:

icon
Informasjon om selskapet til C-date.no:

icon
Siste nytt om C-date.no: