En liten veiviser:
C-date erfaringer – Historier fra single i Norge

screenshot c-date

C-Date.no he en av de største plattformene for stilfull dating that he saves mot uncomplicated, erotiske forhold.

More than 380,000 norske kvinner og menn (i hovedsak allerede i et forhold) has reported separately in på C-date.no, og he regularly innom for å lete etter en partner.

It's free because it's rounded off and said - active communication costs from 365 kr./måned.

Psssssst! C-Date erfaringer: Medlemmer forteller (Oppdatert i 2024)

Mottoet til C-date i Norge når det gjelder utroskap er: "Psssst!". Derfor syns vi det er ekstra stas når noen allikevel velger å fortelle oss historiene fra sine erotiske erfaringer fra utroskapssiden. 

Fra før har vi satt sammen noen historier med C-date erfaringer, og det vil komme flere – det lover vi!

 


Erik P. (39) fra Drammen:

Jeg hadde vel egentlig en mer leken tilnærming til det å lete etter en affære på nett. Men jeg måtte jo prøve det ut siden mange snakka om det. Jeg er singel og uten familie, og hadde ingenting å tape. Jeg fikk en god del erfaringer underveis i hvert fall! 

Før jeg møtte henne jeg hadde en lengre affære med, var jeg på noen relativt dårlige og lite oppmuntrende dates. Jeg skjønner at det er naturlig at man kanskje ikke helt vet hva man går til før man faktisk sitter på en date med en potensiell erotisk affære. Mange får naturlig nok kalde føtter.


Henrik A. (47) på Oslo:

I begynnelsen var jeg vanvittig spent på hvordan dette skulle bli. Gift i 8 år og aldri hatt noen form for slike erfaringer man får på et sted som C-date. Og det siste jeg ville var å ødelegge ekteskapet mitt. Heldigvis traff jeg en kvinne som hadde det på samme måte som meg. 

Helt fra begynnelsen avtalte vi at dette var et forhold som bare skulle vare over et bestemt tidspunkt, og vi var enige om at følelser måtte holdes utenfor. Hvis ikke ville dette forholdet for meg personlig bli for farlig.


Yngvild M. (44) fra Trondheim:

Fra C-date har jeg to virkelig gode erfaringer, og vært på flere bra dates. Og en av dem utviklet seg faktisk til å bli en kortere affære. Men ved siden av disse to mennene opplevde jeg å motta mange henvendelser som absolutt ikke tente meg. Jeg forventet meg litt mer stil av mannfolk som er klare for et utroskaps-forhold. 

Og noen av meldingene jeg fikk var rett og slett ekle. Å være utro handler om mer enn å bare pule. Omstendighetene rundt skal jo også stemme! Noen menn burde avlegge en prøve i hvordan man oppfører seg ved casual dating før de blir sluppet løs på et slikt sted.


Hanna S. (32) fra Sandefjord:

Mottoet til C-date tiltrakk meg for det stemmer jo at livet er altfor kort. Jeg har erfaringer fra flere ulike nettsider for nettdating, men der mannfolka altfor masete og påtrengende. 

Virker som gifte menn på en nettside for utroskap oppfører seg litt annerledes. De risikerer jo en god del ved å se etter en utroskaps-partner og det er mye som står på spill hos dem. Derfor synes jeg de er mindre skremmende enn andre menn. Men det er vanskelig å forutse tilfeldigheter, og de ville ha det til at jeg traff en singel fyr på C-date som jeg startet en affære med, og ikke en gift mann som jeg hadde trodd. Vi treffes fortsatt!Hvis du nå etter å ha lest disse C-date erfaringene skulle få lyst til å teste C-date selv, så klikker du bare på den store grønne knappen. Men ikke glem: Ikke bruk din vanlige e-postadresse når du melder deg inn på en side for nettdating, og i hvert fall ikke når det gjelder utroskap!


icon
Anmeldelser og erfaringer med C-date.no:

icon
Informasjon om selskapet til C-date.no:

icon
Siste nytt om C-date.no: