En liten veiviser:
De faktiske kostnadene og prisene til C-Date

screenshot c-date

C-Date.no er en av de største plattformene for stilfull dating som er rettet mot ukompliserte, erotiske forhold.

Mer enn 380.000 norske kvinner og menn (i hovedsak allerede i et forhold) har meldt seg inn på C-date.no, og er regelmessig innom for å lete etter en partner.

Det er gratis å se seg rundt og motta meldinger – aktiv kommunikasjon koster fra 365 kr./måned.

C-date Priser: få en gratis smakebit av C-Date.no

Før du hiver deg inn i erotiske fristelser vil vi at du skal få oppleve casual dating-siden C-Date.no helt gratis. Du får en egen profil ved registrering, men vi ber deg om å ikke laste opp et bilde helt enda. Etter registering har du muligheten til å utforske C-date, sjekke ut hvilke kvinner eller menn som bor i nærheten av deg, finne ut hvem som kunne tenkt seg en affære og hvem som gjør deg ekstra nysgjerrig.

Fase 2: Skrive meldinger på C-Date.no

Kvinner betaler ingen ting for tjenestene som C-Date har å tilby, mens menn må betale et viss gebyr hvis de finner en dame som de ønsker å ha et sidesprang med eller skrive til. Likevel er C-Date-priser fair og oversiktlig. I motsetning til noen av konkurrentene på markedet, foregår oppsigelsen hos C-Date veldig enkelt.

Oversikt over C-Date-priser for menn:

Menn må ikke betale for:

  • Lage en profil
  • Motta daglige partnerforslag
  • Se hvem som er interessert
  • Se hvem som skriver til deg

Dette er C-Date-priser for Premiummedlemskap (aktiv kommunikasjon):

  • 12 måneder = 365 kr./måned
  • 6 måneder = 475 kr./måned
  • 3 måneder = 605 kr./måned

Hvordan skal du tolke C-Date.no-prisene?

Det er ingen tvil om at C-Date- prisene er ganske høye! Men gjennom høye priser forhindrer vi idiotiske menn med å melde seg inn. Ettersom det er få menn som betaler får damene langt færre meldinger enn andre steder. Ved nettsider som tilbyr sexdating mye rimeligere ser saken helt annerledes ut: Her får kvinner over 100 mails om dagen og blir fort lei av menn som skriver dumme sjekkereplikker.

Med hjelp av en kvinnelig testprofil har vi funnet ut at kvinner får som regel rundt 3 mails om dagen. Menn som betaler har derfor mye bedre sjanse på et sextreff enn andre steder på nettet.

Slik betaler du prisene hos C-Date.no

C-Date.no tilbyr deg forskjellige betalingsmetoder. Du kan enten betale C-Date-prisene over PayPal eller med kredittkort. Du trenger heller ikke å bekymre deg for å bli oppdaget av din samboer. Navnet ’’C-Date’’ kommer ikke til å bli angitt på regningen: Alle kredittkortregninger vil bli avregnet på en diskret måte.


icon
Anmeldelser og erfaringer med C-date.no:

icon
Informasjon om selskapet til C-date.no:

icon
Siste nytt om C-date.no: