Testrapporter og erfaringer til C.date.no:
C-Date pressemeldinger: Slik var sexåret 2019

screenshot c-date

C-Date.no he en av de største plattformene for stilfull dating that he saves mot uncomplicated, erotiske forhold.

More than 380,000 norske kvinner og menn (i hovedsak allerede i et forhold) has reported separately in på C-date.no, og he regularly innom for å lete etter en partner.

It's free because it's rounded off and said - active communication costs from 365 kr./måned.

 

Det er ikke bare i skisporet Norge gjør seg bemerket om dagen. En fersk studie som tar for seg europeiske sexvaner  i 2019 viser en stor økning i antall nordmenn som søkte etter flyktige eventyr på internett i året som var. Det kommer også frem at norske kvinner onanerer mest, og jammen har vi ikke mest gruppe-sex også.

Studien er gjennomført i Brasil og 11 europeiske land på oppdrag fra Europas største casual datingtjeneste C-date. Med 8 millioner medlemmer i 35 land har datingtjenesten registrert en endring i nordmenns datingvaner de siste årene.

- Casual dating har blitt en svært populær trend. Vi ser en økende tendens til at ikke alle nødvendigvis er ute etter å treffe sitt livs kjærlighet lenger, men heller ønsker en flyktig og uforpliktende flørt. I Norge opplevde vi et rekordår i 2011 med snart 200.000 medlemmer, og en vekst på 50 prosent sammenlignet med året før, forteller Martin Jensen i C-date.

Kvinner mer aktive enn menn

Hele 53 prosent av C-dates Premium medlemmer er kvinner. Til tross for dette oppgir bare hver tiende kvinne opp mot nesten halvparten av mennene i studien at de er ute etter ”erotiske eventyr eller casual dates” når de benytter seg av online datingtjenester. Studien viser også at hele 33 prosent av den norske befolkningen har hatt en online datingopplevelse.

- Dette er noe overraskende tall ettersom vi opplever en enorm tilstrømning av kvinnelige medlemmer. En mulig årsak kan være at kvinner er noe mer reserverte enn menn når det kommer til å faktisk fortelle om det, sier Jensen.

Nordmenn har mest gruppesex

 Den vanligste sexfantasien i Norge så vel som i resten av Europa er å ha sex med mer enn én person samtidig, og i følge undersøkelsen er Norge landet i Europa der flest lar fantasi bli til virkelighet. Nesten 25 prosent av befolkningen sier de har hatt sex med mer enn én person av gangen, tett etterfulgt av Sveits og Sverige.

- Man er tydeligvis ikke avhengig av tropevarme for å oppleve hete netter. At tre land som kanskje er best kjent for sitt vinterlige og kalde klima er så aktive på gruppe-sex fronten kan vel muligens være en indikasjon på at folk finner sammen for å holde varmen, sier Jensen.

Norske kvinner onanerer mest

Det stopper ikke der. Norske kvinner onanerer desidert mest i Europa. Åtte av ti kvinner onanerer, og er samtidig de som oftest benytter seg av sex-leketøy på kontinentet. I tillegg kommer det frem at over halvparten av befolkningen har hatt sex med en fremmed, kun slått av svenskene med hårfin margin.

- Man kan vel konkludere med at den norske seksualdriften lever i beste velgående, avslutter Martin Jensen.


icon
Anmeldelser og erfaringer med C-date.no:

icon
Informasjon om selskapet til C-date.no:

icon
Siste nytt om C-date.no: