Testrapporter og erfaringer til C.date.no:
C-Date pressemeldinger: Høye forventninger til feriesex

screenshot c-date

C-Date.no he en av de største plattformene for stilfull dating that he saves mot uncomplicated, erotiske forhold.

More than 380,000 norske kvinner og menn (i hovedsak allerede i et forhold) has reported separately in på C-date.no, og he regularly innom for å lete etter en partner.

It's free because it's rounded off and said - active communication costs from 365 kr./måned.

 

Det er ikke bare sol, bad og fri vi gleder oss til i sommerferien. En ny undersøkelse viser at nordmenn også håper på mer sex under feriesesongen - single som par. 

Casual datingtjenesten C-date har gjennomført en internasjonal undersøkelse og spurt om holdninger til ferie og sex. Over 1000 nordmenn har deltatt i undersøkelsen.

Resultatene viser at ferie og sex går sammen som hånd i hanske. Sommerferien blir ofte sett på som en mulighet til å ha en uforpliktende flørt, og særlig blant de yngre er det mange som håper på å møte en lekekamerat i løpet av ferien.  

Reiser for å finne ferieflørt
Hele 1 av 3 nordmenn oppgir at de reiser på ferie med en intensjon om å finne en ferieflørt å ha sex med.  Her er det stor forskjell blant kvinner og menn, hvor hele 41 % av mennene i undersøkelsen svarer at de forventer sex på ferie, i motsetning til 18 % av kvinnene.

– Det er kanskje ikke så rart at nordmenn forbinder sommerferie med mer sex. Vi har fri, befinner oss  gjerne i varmere strøk, solen står høyt på himmelen, og det handler mye om å nyte livets gleder. Mange har forventninger om en uforpliktende ferieflørt. Med de økende forventningene om sex er det viktig å huske på pakke med beskyttelse i bagasjen og ta sine forhåndsregler, sier Michael Bæk, presseansvarlig for C-date i Norge.

Mer sex fra partneren
Videre viser undersøkelsen at også de med partner har store forventninger til ekstra sex i ferien. Hele 66 % svarer at de forventer mer sex fra partneren sin mens de er på ferie. 69 % av mennene forventer dette av sine partnere, mot 62 % av kvinnene.

44 % svarer at de forventer mer sex, og at de også pleier å få forventningene innfridd. 22 % svarer at de forventer mer sex fra partneren på ferie, men at det ofte ikke blir slik de ønsker.

­– Feriesesongen er en fin tid til å sprite opp sexlivet hvis man er i et parforhold. Man har bedre tid til hverandre, og kan ta igjen for eventuelt tapt aktivitet på soverommet. Det er godt å se at så mange får forventningene innfridd, sier Bæk.

43 % mener også det er viktig å ha et fint hotellrom på ferie, og at dette kan bidra til at de blir ekstra opphisset under ferieoppholdet.


icon
Anmeldelser og erfaringer med C-date.no:

icon
Informasjon om selskapet til C-date.no:

icon
Siste nytt om C-date.no: