En liten veiviser:
Intervju med C-date – eksklusivt for våre lesere!

screenshot c-date

C-Date.no he en av de største plattformene for stilfull dating that he saves mot uncomplicated, erotiske forhold.

More than 380,000 norske kvinner og menn (i hovedsak allerede i et forhold) has reported separately in på C-date.no, og he regularly innom for å lete etter en partner.

It's free because it's rounded off and said - active communication costs from 365 kr./måned.

Heinz Laumann med Forretningsleder av C-date

Casual Dating, «forhold uten forpliktelser», blir stadig mer populært. En av disse grunnene er suksessen til portalen for casual dating, C-date.no. Vi traff C-date-sjefen Heinz Laumann til et intervju.

Herr Laumann, hvorfor er casual dating blitt så populært?

Casual dating er blitt så populært fordi mange mennesker av ulike grunner ikke ønsker faste forhold lenger. Men samtidig ønsker de å ha noen av de fordelene man har i et forhold. Det er fint å ha noen å gå ut å spise med, tilbringe deilige kvelder sammen med, og naturligvis spiller det kroppslige aspektet en stor rolle. Vi fra C-date tilbyr den beste plattformen for slike ønsker til alle som er interesserte.

Akkurat hvilke tjenester tilbyr C-date?

Vi gir folk mulighet til å finne en partner for bestemte formål. Begge parter er klar over at dette ikke er noe som skal vare evig.

Dreier det seg først og fremst om sex hos C-date?

Nei. Det dreier seg i hovedsak om å bringe mennesker sammen. Mennesker med samme ønsker og som kan treffes en eller flere ganger. I mange tilfeller dreier det seg om sex. Men vi holder oss til mottoet vårt: Alt kan, ingenting må.

Mange nettsider som denne har rykte på seg som noe «dirty». Hvordan er det med C-date?

Det er bare til å ta en titt på nettsiden vår. Den er alt annet enn en billig pornoside. Vårt slogan sier også det samme: Stilfull casual dating. Hos oss dreier det seg ikke om å sende sexbilder frem og tilbake. For eksempel er det hos oss mulig for Herr A å finne en kvinne i nærheten. En kvinne han av og til kan møtes med for å gå ut å spise og ha sex. Helt ukomplisert.

Hvor mange medlemmer har dere i Norge?

Siden 2011 har mer enn 250.000 brukere registrert seg hos oss. I Premium-området har vi hver måned rundt 80.000 betalende og aktive medlemmer.

Av disse er sikkert da 90% menn, akkurat som på andre plasser…

Nei! Hos oss er det 53% menn og 47% kvinner. For en nettside som C-date er dette et fenomenalt snitt.

Er det stor interesse rundt Casual Dating i Norge?

Ja, interessen er stor. C-date vokser hver dag med flere hundre medlemmer. For øyeblikket kommer det mange mennesker til oss som har høye utdannelser og gode jobber.

Hvorfor er C-date bedre enn konkurrentene?

Fordi vi er de eneste som holder fokuset direkte rettet mot Casual Dating. Hos oss dreier deg seg ikke om å organisere et engangstilfelle av sex. Vi ønsker å føre sammen to mennesker, som over et bestemt tidsrom ønsker å gjøre hverandres liv mer spennende.

Hvordan kan du garantere at jeg møter den riktige personen for meg?

Alle som melder seg inn må først fylle ut en egen profil. I denne kan man så angi hva man søker etter og hva man selv tenner på. Hetero, homo, lesbisk, bi, uten innskrenkinger osv. Systemet vårt reduserer feilraten til et minimum. Tro meg!

Ville du selv ha meldt deg inn hos C-date?

Hvis jeg hadde hatt behov for det: Ja! Produktet er veldig bra og forholdet mellom pris/ytelse er god.

Kan du avsløre for oss hvordan C-date Norge kommer til å utvikle seg de neste årene?

Vår plan er å betydelig øke antallet premiummedlemmer. Dette er ikke urealistisk å regne med at antall brukere kommer til å fordoble seg innen to år. Casual Dating er den avslappende, ukomplisert, moderne trenden som bringer mye glede med seg…

Herr Laumann, vi takker så mye for samtalen og ønsker deg lykke til framover!


icon
Anmeldelser og erfaringer med C-date.no:

icon
Informasjon om selskapet til C-date.no:

icon
Siste nytt om C-date.no: