En liten veiviser:
C-date-Wiki

screenshot c-date

C-Date.no he en av de største plattformene for stilfull dating that he saves mot uncomplicated, erotiske forhold.

More than 380,000 norske kvinner og menn (i hovedsak allerede i et forhold) has reported separately in på C-date.no, og he regularly innom for å lete etter en partner.

It's free because it's rounded off and said - active communication costs from 365 kr./måned.

C-Date-Wiki
Tjenestene til C-date

Hos C-date dreier det seg om "stilfulle erotikkontakter" eller "Casual Dating".

Tilbakeblikk:I 2008 delte datingmarkedet seg. Man fikk «normale datingsider», «sexsider med pornopreg» («Adult Dating») og noen mindre sider for «utroskaps-dating». Gjennom TV-serier som «Sex and the City» fikk kvinnelig seksualitet en ny posisjon og kvinner verden over ble mer klare for «erotikk-dating på WWW» - men spørsmålet var: hvor og hvordan?

Det er denne posisjonen C-date dekker: Et erotisk treff som kvinnen kan føle seg komfortabel med.

C-date.no fungerer som en partnerformidler, noe som betyr at brukerne ikke selv surfer gjennom medlemsprofiler. Man mottar kontaktforslag som passer til det man oppgir som sine preferanser. Etter registrering kommen man til et sikret medlemsområde hvor passende partnere blir vist. Disse kontaktes anonymt. Hos C-date er brukervennlighet viktig. I tillegg kan menn som trenger hjelp til å skrive meldinger, få støtte til dette gjennom hjelpsomt verktøy.

C-Date-Wiki
Medlemstallene til C-date.no

Tallet på norske medlemmer som regelmessig har lett etter en sexpartner er 380.000 siden oppstart. Tallet på månedlige premiummedlemmer ligger relativt konstant på 80.000 hos C-date Norge. Til sammen på verdensbasis kan man telle 16.5 millioner registreringer (tall fra mai, 2014). Dette viser en sterk vekst, for i november 2011 lå tallet på verdensbasis på 7.4 millioner.

C-Date-Wiki
Kritikk rundt C-date.no

Som hos de fleste andre portalene for erotisk dating, klager også menn som har betalt medlemskap på C-date over at de registrerte kvinnene sjeldent svarer på meldinger (kvinner betaler ikke på C-date). Kvinner derimot klager over at de blir trakassert av mindre stilfulle menn.

Utover dette er det ikke alltid C-date klarer å utslette scammere fullstendig fra systemet før disse de slår til.


C-Date-Wiki
Bedriftens struktur

C-date.no har sete i Luxembourg og er den største på markedet for Casual Dating. Portalen for stilfulle erotiske treff er i dag også den førende nettsiden for utroskapstreff i Norge.

C-Date-Wiki
Medarbeidere

I følge aktuelle oppdateringer har C-date 200 ansatte. Daglige ledere er Eberhard Neumaier og Heinz Laumann. Dr. Robert Wuttke, grunnlegger av den internasjonale partnerformidlinga be2, er etter en sammenslåing av disse to bedriftene i januar 2011, konsernsjef i C-date.

C-Date-Wiki
Historikk

I 2008 åpnet C-date sin virksomhet i Europa, og er nå å finne i over 20 land. I 2011 fant den operative sameslåingen av Casual Datingportalen, C-date, og partnerformidlinga, be2, sted.

Sommeren 2012 ble den andre portalen, Erovie, introdusert. Den skiller seg litt ut når det gjelder målgruppe og formidlingsalgoritme.

Siden januar 2013 opptrer be2 og C-date som et felles foretak.

C-date publiserer med ujevne mellomrom studier om erotikkmarkedet på internett:


icon
Anmeldelser og erfaringer med C-date.no:

icon
Informasjon om selskapet til C-date.no:

icon
Siste nytt om C-date.no: